[Verse 1] (Backstreet Boys) I taste you in the air Your energy everywhere It’s borderline unfair I can see you screaming my name And if it’s up to me I need you in between My Egyptian sheets You know I can see you think the same, oh
[Pre-Chorus] (Backstreet Boys) Oh if they dusted me for prints They’d find you all over me, all over me Nothing ever quite felt like this The fire is killing me The good kind of killing me
[Chorus] (Britney Spears) Like playing with matches, matches, matchеs This might leave some damagе, damage, damage The good kind of damage, damage, damage Like playing with matches, matches, matches Like playing with matches
[Drop] (Britney Spears) Playing with matches
[Verse 2] (Britney Spears) I like the way you dress And then how you undress I can hear it on your chest No there ain’t no better place to catch my breath, yeah______
[Pre-Chorus] (Britney Spears) Oh if they dusted me for prints They’d find you all over me, all over me Never ever quite felt like this The fire is killing me The good kind of killing me
[Chorus] (Britney Spears) Like playing with matches, matches, matches This might leave some damage, damage, damage The good kind of damage, damage, damage Like playing with matches, matches, matches Like playing with matches
[Bridge] (Backstreet Boys) Oh, oh, oh Want you good in the worst way Oh, oh, oh Want you good in the worst way
СПИЧКИ
[Куплет 1] (Backstreet Boys) Я чувствую тебя в воздухе Твоя энергия повсюду Это на грани несправедливости Я вижу, как ты выкрикиваешь мое имя И если это зависит от меня Ты нужна мне между Моими египетскими простынями Ты знаешь, я вижу, что ты думаешь о том же самом, оу
[Перед припевом] (Backstreet Boys) О, если бы они сняли с меня отпечатки Они нашли бы тебя по всему моему телу, по всему моему телу Никогда не чувствовал ничего подобного Огонь убивает меня Хороший способ убить меня
[Припев] (Бритни Спирс) Как игра со спичками, спичками, спичками Это может оставить некоторые повреждения, повреждения, повреждения Хороший вид повреждений, повреждений, повреждений Как игра со спичками, спичками, спичками Как игра со спичками
[Пониженный тон] (Бритни Спирс) Игра со спичками
[Куплет 2] (Бритни Спирс) Мне нравится как ты одеваешься А потом как ты раздеваешься Я могу слышать это на твоей груди Нет лучшего места, чтобы перевести дух, да
[Перед припевом] (Бритни Спирс) О, если бы они сняли с меня отпечатки Они нашли бы тебя по всему моему телу, по всему моему телу Никогда не чувствовала ничего подобного Огонь убивает меня Хороший способ убить меня
[Припев] (Бритни Спирс) Как игра со спичками, спичками, спичками Это может оставить некоторые повреждения, повреждения, повреждения Хороший вид повреждений, повреждений, повреждений Как игра со спичками, спичками, спичками Как игра со спичками
[Бридж] (Backstreet Boys) Оу оу оу Хочу чтобы тебе было хорошо самым грязным способом / Очень хочу тебя самым грязным способом Оу оу оу Хочу чтобы тебе было хорошо самым грязным способом / Очень хочу тебя самым грязным способом