You don’t have to look like a movie star Ooh I think you’re good just the way you are Tell me if you could would you up and run away with me? You don’t have to roll like a millionaire Baby I would go with you anywhere
We don’t need no gold, we’ll be shining anyway, we’ll see You know can’t nobody get down like us We don’t stop till we get enough C’mon, turn it up ’till the speakers pop Break it down, show me what you’ve got
Ooh my my baby don’t be shy I see that spark flashing in your eye My heart beats fast ’cause I want it all
So baby come with me and be my ooh la la Take my hand, we can go all night And spin me round just the way I like It feels so good, I don’t wanna stop
So baby come with me and be my ooh la la You don’t have to wear no designer clothes Just as long as we’re dancing on the floor
Fingers in my hair and I’m letting go tonight, so free You know can’t nobody get down like us We don’t stop till we get enough C’mon, turn it up ’till the speakers pop Break it down, show me what you’ve got
Ooh my my baby don’t be shy I see that spark flashing in your eye My heart beats fast ’cause I want it all So baby come with me and be my ooh la la
Take my hand, we can go all night And spin me round just the way I like It feels so good, I don’t wanna stop So baby come with me and be my ooh la la
(Breakdown) We Are Oh la la
Ooh my my baby don’t be shy I see that spark flashing in your eye Ooh my my baby don’t be shy I see that spark flashing in your eye
My heart beats fast ’cause I want it all So baby come with me and be my ooh la la Take my hand, we can go all night And spin me round just the way I like It feels so good, I don’t wanna stop
So baby come with me and be my ooh la la Baby Come with me and be my Oh la la So baby come with me nd be my Oh la la
У-ла-ла
Ты не должен быть похожим на кинозвезду, Ох, я думаю, что ты хорош такой, какой ты есть, Скажи мне, можешь ли ты встать и просто сбежать со мной? Ты не должен вести себя как миллионер, Милый, я пойду с тобой куда угодно
Нам не нужно золото, мы будем блистать и без него, вы увидите Знаешь, никто не может зажигать как мы, Мы не остановимся, пока нам не надоест, Давай, сделай погромче, чтобы колонки разрывались на части, Покажи мне, на что способен
Ох, мой мой милый, не стесняйся, Я вижу как в твоих глазах вспыхивают искры, Мое сердце бьется быстрее, потому что я хочу всего этого Поэтому, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла,
Возьми меня за руку, мы можем развлекаться всю ночь напролет, И кружи меня так, как мне нравится, Это так приятно, я не хочу останавливаться Итак, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла,
Тебе не нужно выряжаться в дизайнерскую одежду, Пока мы танцуем на танцполе
Пальцы в моих волосах и сегодня ночью пусть все идет своим чередом, я буду такой свободной, Знаешь, никто не может зажигать как мы, Мы не остановимся, пока нам не надоест, Давай, сделай погромче, чтобы колонки разрывались на части, Покажи мне, на что способен
Ох, мой мой милый, не стесняйся, Я вижу как в твоих глазах вспыхивают искры, Мое сердце бьется быстрее, потому что я хочу всего этого Поэтому, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла,
Возьми меня за руку, мы можем развлекаться всю ночь напролет, И кружи меня так, как мне нравится, Это так приятно, я не хочу останавливаться Итак, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла,
(Брейкдаун) Мы у-ла-ла
Итак, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла Милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла Итак, милый, пошли со мной и стань моим у-ла-ла